Team van NewHeap uitgebreid om groei te continueren

Team van NewHeap uitgebreid om groei te continueren

Het team van NewHeap is uitgebreid met twee nieuwe medewerkers. Emyl Hoekstra en Thomas Engberink versterken sinds begin september het NewHeap-team. Beiden vervullen de rol van back-end developer.

Back-end development is essentieel voor een goed werkende website of applicatie. Hoewel het grootste gedeelte van het werk van back-end developers niet zichtbaar is aan de voorkant van de website of applicatie, zorgen zij er wel voor dat alle eigenschappen en functionaliteiten goed ingesteld zijn.

Met Emyl en Thomas vangt NewHeap de groei van de afgelopen tijd op. Ze vormen een belangrijk aandeel in de visie voor de toekomst. Het team, nu bestaande uit vijf mensen, staat in Meppel en Arnhem klaar voor alle wensen die klanten hebben op het gebied van softwareontwikkeling of web development.

Front-end developers gezocht!

Om de groei te kunnen continueren, is NewHeap ook nog op zoek naar extra front-end developers. Dus ben je geïnteresseerd in het schrijven van programmacode, ben je expert in het maken van websites en apps? Dan is een baan bij NewHeap misschien iets voor jou. Bekijk snel de vacatures op www.newheap.com/vacatures/front-end-developer

Over NewHeap

NewHeap is een full-service software development bedrijf, gespecialiseerd in het ontwikkelen van uitgebreide software-oplossingen en applicaties. Door de nieuwste technologieën en aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk design met elkaar te combineren, levert NewHeap de beste softwarekwaliteit voor onze web- en mobile producten.

Voor meer informatie

NewHeap BV
Contactpersoon: Lars van den Bosch
E-mail: lars@newheap.com

blog image