Digital Marketing

DIGITAL

MARKETING

Het hebben van een mooie website is geen garantie voor traffic. Voor het genereren van traffic is informatie nodig over onder andere buyer persona’s, content en hoe u de doelgroep wilt bereiken. NewHeap helpt u om met digital marketing uw organisatie op de kaart te zetten, door content optimaal in te zetten en concrete leads te genereren.

MARKETING AUTOMATION

Met Marketing Automation kunt u prospects automatisch voorzien van relevante content, met als doel om de leadconversie te verhogen. Zodra leads via relevante marketingcampagnes en relevante content ‘opgewarmd’ zijn, kunnen ze omgezet worden in daadwerkelijke klanten. NewHeap biedt een all-in-one Marketing Automation-oplossing voor online leadgeneratie, zodat uw leads om kunt zetten in sales. Neem voor meer informatie contact met ons op.

E-MAILMARKETING

Met een elektronische nieuwsbrief kunt u klanten werven, updates geven en bestaande klanten enthousiast houden over uw bedrijf. Het is dan ook niet zo vreemd dat veel organisaties gebruikmaken van e-mailmarketing. Bij het versturen van een e-mail komt veel kijken. Denk bijvoorbeeld aan de content, het tijdstip van versturen, de hoeveelheid die u verstuurt en het uiterlijk. NewHeap helpt u om contact te leggen en te onderhouden met uw relaties en ontwerpt nieuwsbrieven die uitnodigen tot verder lezen.

CONTENTMARKETING

Het gaat niet altijd om dat wat u wilt vertellen. Vaak gaat het ook om wat uw klanten willen weten. Met contentmarketing biedt u relevante content aan dat precies inspeelt op de vraag van uw klanten. Dit kunnen e-books, brochures, whitepapers of blogs zijn, die aan uw klanten worden voorzien op het moment dat zij daar klaar voor zijn en via relevante communicatiekanalen. NewHeap heeft ervaring en expertise op het gebied van contentmarketing en helpt u graag met bijvoorbeeld online marketingcampagnes en tekstcreatie.

Onze Klanten