Werken bij

WAAR HET KANTOOR GEEN KANTOOR MEER IS

Werken bij NewHeap moet als een feestje voelen. Het stoffige kantoorbaan-imago hebben wij al lang en breed het raam uitgegooid. Natuurlijk zijn wij in essentie nog steeds een stel nerds die gave dingen doen op onze computers, maar als NewHeap zijn wij meer dan dat. We zijn een team met een gezamenlijke missie en visie. Iedereen binnen ons team draagt daar aan bij op zijn of haar unieke manier. Dus jij, als kersverse nieuwe collega, evengoed.

Tussen de middag een potje Rocket League op de PlayStation of wat pijltjes gooien op ons dartbord? Check. Even pauze nemen, de benen strekken en een blokje rond met onze kantoorhond Linux? Check. Pizza als lunch omdat we regelmatig kennisdelingssessies onder het genot van pizza organiseren? Check.

UITDAGENDE PROJECTEN EN GEZELLIGE TIJDEN

Natuurlijk moeten we wel eerlijk met je blijven, het is niet allemaal fun and games bij NewHeap. Er moet ook gewoon gewerkt worden, heel simpel. Maar we maken dit dan wel zo prettig mogelijk voor je! Als team werken we voor uitdagende en gevarieerde projecten en klanten. We moedigen elkaar aan om telkens dat stapje extra te geven. Hierdoor blijf je jezelf ontwikkelen bij ons en ga je elke dag naar huis met nieuwe kennis en nieuwe ervaringen.

Zo worden we samen telkens beter, groeien we naar nieuwe hoogtes en trekken we steeds toffere klanten aan. Jouw welzijn, plezier en ontwikkeling bij NewHeap is één van de keyfactors voor succes. Wij zijn grote voorstanders van zelfontplooiing vanuit intrinsieke motivatie, daarom krijg je bij ons ook research en development uren om nóg beter te worden in wat jij het allerliefste doet. Zit het echter eventjes niet mee of ben je net aan de telefoon afgepoeierd door een niet-zo-tevreden klant? Voel je vrij om je frustratie er even uit te slaan op onze boxbal. Die hebben we namelijk ook.

BIERTJE TIJDENS ONZE VRIJMIBO?

Bij NewHeap werken wij met de nieuwste technieken en innovatieve implementaties. Zo focussen wij op .NET Core en Angular waarmee wij de snelste en vetste applicaties in elkaar draaien. Ook maken wij veelvuldig gebruik van bibliotheken zoals ThreeJS en Bootstrap. Ten slotte doet NewHeap veel met Machine learning, AI, image recognition en video analysing.

Spreekt dit jou aan en zet jij hier graag je tanden in? Dan zul je onze VrijMiBo’s ook helemaal te gek vinden! Door de passie voor ons vak raken we niet uitgepraat over de nieuwste technologieën. Uiteraard met een heerlijk ijskoud biertje erbij!

kennis maken?

1. Neem contact met ons op

Je kunt al je vragen via WhatsApp stellen! Of klik hier voor onze contactgegevens

2. Kop koffie

In twee of drie gesprekken willen we jou goed leren kennen. En krijg jij een beter beeld van werken bij NewHeap

3. Samenwerken

Zijn we beide enthousiast? Dan ontvang je na het laatste gesprek zo snel mogelijk een aanbieding in je inbox.

vacatures

IS IT A MATCH MADE IN HEAVEN?

NewHeap is continue op zoek naar fris, open-minded (jong én oud!) talent. Jouw bijdrage kan het verschil betekenen. Mocht de vacature waar jij naar op zoek bent er niet tussen staan, dan nodigen we je uit om een open sollicitatie op te sturen (kan gewoon via een appje hè!). We komen graag met je in contact!