Applicatie APP@SK

Applicatie APP@SK

Voor APP@SK ontwikkelde NewHeap een unieke, geavanceerde smartphoneapplicatie. De Safeprotectrack-app is geschikt voor Android en iOS en is door zijn geavanceerde werking in native platform talen ontwikkeld voor de operating systems van de smartphone.

Safeprotectrack maakt het mogelijk om eenvoudig de juiste handelingen te doen in eventuele noodsituaties waarin u zich kunt bevinden. De app beschikt over verschillende acties die eenvoudig en snel gestart kunnen worden in noodsituaties. Deze acties maken gebruik van locatievoorzieningen, geluid en videobeelden. De verzamelde gegevens worden eerst lokaal weggeschreven en indien mogelijk direct gesynchroniseerd met de SPT-cloud. Op deze manier gaat gegarandeerd geen informatie verloren. Zodra een deel van de data beschikbaar is, wordt deze gelijk verstuurd naar vooraf ingestelde ontvangers van uw data. Deze ontvangers krijgen een pakketje met een label waardoor zij kunnen zien wat er op dat moment aan de hand is. Hierop kunnen zij gelijk een geschikte actie ondernemen.

Bekijk hier de app voor Android en iOS.

 

blog image