Web & Mobile Development

WEB & MOBILE

DEVELOPMENT

Een website of applicatie is niet alleen de plaats waar bezoekers informatie over uw bedrijf kunnen vinden. Het is uw belangrijkste visitekaartje. Het is dus niet zo vreemd dat er steeds hogere eisen aan een website of applicatie gesteld worden. NewHeap ontwikkelt web- en mobile oplossingen die voldoen aan alle wensen en behoeften van uw organisatie, mét gebruik van de nieuwste technologieën.

FRONT-END DEVELOPMENT

Front-end developers maken de vertaalslag van het design naar de website of applicatie. Hierbij houden zij rekening met het uiterlijk, de snelheid en de functionaliteit op verschillende apparaten, browsers en platformen. De front-end developers van NewHeap zijn van alle markten thuis en kunnen ook uw website en applicatie met de nieuwste technieken vormgeven.

BACK-END DEVELOPMENT

Back-end development is essentieel voor een goed werkende website of applicatie. Hoewel het grootste gedeelte van het werk van back-end developers niet zichtbaar is aan de voorkant van de website of applicatie, zorgen zij er wel voor dat alle eigenschappen en functionaliteiten goed ingesteld zijn. NewHeap houdt ontwikkelingen op het gebied van back-end developing goed in de gaten, waardoor u profiteert van de nieuwste technologieën.

CONTENT MANAGEMENT SYSTEMEN

NewHeap bouwt iedere website met een content management systeem (CMS) die u in staat stelt om zelf wijzigingen aan uw website door te voeren. NewHeap implementeert het CMS dat het beste past bij uw organisatie. En het fijne is: u hebt geen codeerervaring nodig om wijzigingen en updates door te voeren. U krijgt dus echt de touwtjes in eigen handen!

We maken voor het CMS onder andere gebruik van WordPress en Drupal.

cms

MOBILE APP DESIGN

Het uiterlijk van mobiele applicaties is minstens even belangrijk als de achterliggende software. NewHeap bouwt daarom gebruiksvriendelijke applicaties die niet alleen optimaal werken, maar er ook nog eens goed uitzien. Afhankelijk van de taak die de mobiele applicatie moet vervullen worden de crossplatform-oplossing, zoals Cordova, Phonegap en Xamarin, en de programmeertaal van het besturingssysteem gekozen. Dit alles zodat de uiteindelijke applicatie geheel inspeelt op uw wensen én die van de gebruiker.
Mobile app development

Onze Klanten