Web & Mobile Development

WEB & MOBILE

DEVELOPMENT

Een website of applicatie is niet alleen de plaats waar bezoekers informatie over uw bedrijf kunnen vinden. Het is uw belangrijkste visitekaartje. Het is dus niet zo vreemd dat er steeds hogere eisen aan een website of applicatie gesteld worden. NewHeap ontwikkelt web- en mobile oplossingen die voldoen aan alle wensen en behoeften van uw organisatie, mét gebruik van de nieuwste technologieën.

BACK-END DEVELOPMENT

Back-end development is essentieel voor een goed werkende website of applicatie. Hoewel het grootste gedeelte van het werk van back-end developers niet zichtbaar is aan de voorkant van de website of applicatie, zorgen zij er wel voor dat alle eigenschappen en functionaliteiten goed ingesteld zijn. NewHeap houdt ontwikkelingen op het gebied van back-end developing goed in de gaten, waardoor u profiteert van de nieuwste technologieën.

FRONT-END DEVELOPMENT

Front-end developers maken de vertaalslag van het design naar de website of applicatie. Hierbij houden zij rekening met het uiterlijk, de snelheid en de functionaliteit op verschillende apparaten, browsers en platformen. De front-end developers van NewHeap zijn van alle markten thuis en kunnen ook uw website en applicatie met de nieuwste technieken vormgeven.

CONTENT MANAGEMENT SYSTEMEN

NewHeap bouwt iedere website met een content management systeem (CMS) die u in staat stelt om zelf wijzigingen aan uw website door te voeren. NewHeap implementeert het CMS dat het beste past bij uw organisatie. En het fijne is: u hebt geen codeerervaring nodig om wijzigingen en updates door te voeren. U krijgt dus echt de touwtjes in eigen handen!

We maken voor het CMS onder andere gebruik van WordPress en Drupal.

MOBILE APP DESIGN

Het uiterlijk van mobiele applicaties is minstens even belangrijk als de achterliggende software. NewHeap bouwt daarom gebruiksvriendelijke applicaties die niet alleen optimaal werken, maar er ook nog eens goed uitzien. Afhankelijk van de taak die de mobiele applicatie moet vervullen worden de crossplatform-oplossing, zoals Cordova, Phonegap en Xamarin, en de programmeertaal van het besturingssysteem gekozen. Dit alles zodat de uiteindelijke applicatie geheel inspeelt op uw wensen én die van de gebruiker.

CORPARATE WEBSITE

Een succesvolle website laat zien wie je bent en wat je te bieden hebt. Aantrekkelijk vormgegeven, functioneel en makkelijk om doorheen te navigeren. Wij zorgen ervoor dat jouw pagina alles in huis heeft om een verpletterende eerste indruk te maken. Wij hebben de kennis en kunde in huis om de functionaliteiten die jij nodig hebt op maat toe te voegen. Denk hierbij aan een chatfunctie, links naar social media, uitgebreide zoekmogelijkheden, inlogsystemen, een calculator of zelfs een online survey. 

Zo wordt jouw homepage het overtuigende gezicht van je bedrijf. Het liefst laat je ook echt een gezicht zien, want het is meer dan eens bewezen dat mensen daar een goed gevoel van krijgen. 
 

 CAMPAGNE WEBSITES

Een campagnesite zet je in om de aandacht te vestigen op een nieuw product of nieuwe service. Een alternatief voor het uitbreiden van je eigenlijke website. 

Wij hebben veel ervaring in het bouwen en hosten van campagnesites. Door onze kennis te combineren met die van onze marketingpartner ContentXperience, kunnen we je helpen om een krachtige campagne te lanceren. Wij bieden het complete plaatje: van het eerste ruwe idee tot de uitwerking en promotie. Compleet met een kennisbank vol downloads, waarvoor mensen bereid zijn hun contactgegevens achter te laten. 

LANDINGSPAGINA

Een landingspagina is een soort mini-website binnen je corporate website, waarnaar je verwijst vanuit andere media. Op de landingspagina borduur je voort op een advertentie en leg je nog meer overtuigingskracht aan de dag.  

Een landingspagina is vaak onderdeel van een campagne. Je kan het zien als het kleine broertje of zusje van een campagnesite. Door onze kennis van de techniek en marketing kunnen we je van a tot z helpen.  

Een landingspage wordt in het midden- en kleinbedrijf ook wel voor andere doeleinden ingezet. Kappers bijvoorbeeld, bieden hun klanten op deze pagina de gelegenheid om digitaal een afspraak te maken.

 

WEBSHOPS

Welke ondernemer kan nog zonder een webshop? Met een goede webshop blijf je de concurrentie voor. Wij kunnen een virtuele winkel voor je bouwen in meerdere talen, die ook nog eens SEO-proof is. Je bent dan via Google goed te vinden. Omdat je bovenaan wilt blijven in de ranking van deze zoekmachine is het belangrijk om in je webshop regelmatig waardevolle, deelbare content aan te bieden. Dus goede productinformatie, blogs en video’s die inspireren en waarover gesproken wordt.   

Wij kunnen jouw webshop ook beheren en onderhouden. We kunnen achterliggende processen automatiseren en koppelingen toevoegen, bijvoorbeeld met voorraadbeheersystemen. Op die manier verschijnt een nieuw product, dat net aan je database is toegevoegd, automatisch in je webshop. 

Verder zorgen we voor een goede beveiliging van je webshop, houden we de werking in de gaten en kunnen we zelfs ’s nachts ondersteuning bieden, zodat je nooit ‘nee’ hoeft te verkopen.
 

ONLINE KLANTPORTALEN

Klantportalen zijn handige tools om via mobiel, tablet of desktop in te loggen op een ‘mijn-omgeving’. Banken en verzekeraars bieden vaak zo’n portaal aan als service. Klanten kunnen er in een veilige, afgeschermde omgeving, geheel ‘GDPR-proof’ alle correspondentie inzien en betalingen doen. Het grote voordeel voor klanten is dat ze er 24/7 zaken kunnen doen. Vaak biedt een portaal ook mogelijkheden om vragen te stellen, bijvoorbeeld via een chatbot. Een portaal is door zijn vormgeving vaak een frisse toevoeging aan je bestaande website. 
 

ONDERHOUD, OPTIMALISATIE EN BEVEILIGING 

Top! Je nieuwe website of webshop is in de lucht. Laat die klanten nu maar komen. Wij kunnen je helpen om je site up and running te houden. Denk aan bugfixing, het doorvoeren van updates en verbeteringen. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat plug-ins (bijvoorbeeld een betaalfunctie) die de leverancier niet meer ondersteunt, toch blijven werken. Om bedreigingen, zoals bijvoorbeeld malware, buiten de deur te houden, bieden wij je ook ondersteuning met securityscans en back-ups. Als er toch iets misgaat, kunnen we dit op elk moment van de dag oplossen. Ook ’s nachts. 

Als je nieuwsgierig bent geworden naar wat we allemaal voor je kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ook altijd bij ons binnenlopen om een kop koffie te drinken met een van onze experts of gewoon om onze kantoorhond Linux een aai over zijn bol te geven.