Software Development

SOFTWARE

DEVELOPMENT

De wereld om ons heen draait steeds meer om technologie. De vraag naar software-oplossingen groeit dan ook gestaag.

NewHeap ontwikkelt uitgebreide software-oplossingen voor bedrijven wereldwijd. We maken gebruik van de nieuwste technologie├źn, zodat de oplossing ook in de toekomst nog relevant is en grote hoeveelheden data aankan.

De programmeertaal wordt gekozen aan de hand van de taak die de software-oplossing moet vervullen. Tijdens de ontwikkeling wordt de gekozen programmeertaal zoveel mogelijk aangehouden, tenzij er beperkingen optreden die opgelost kunnen worden met een andere taal.

MAATWERK

Heeft u een idee voor uw organisatie waar nog geen software-oplossing voor bestaat? Of heeft u een idee voor een specifieke software-oplossing voor uw organisatie? NewHeap ontwikkelt software en applicaties op maat. De software-oplossing past zo precies binnen uw organisatie en uw doelen.

SAAS-APPLICATIES

De vraag naar Software-as-a-Service (SaaS) is de laatste jaren sterk gestegen. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun software-oplossingen en applicaties online te benaderen, waardoor ze bereikbaar zijn vanaf externe netwerken en mobiele devices. De gebruiker neemt de software als dienst af, waardoor het niet noodzakelijk is om de software aan te schaffen en te onderhouden.

NewHeap is gespecialiseerd in de ontwikkeling van uitgebreide SaaS-applicaties. Door het gebruik van het DotNet Core framework in combinatie met de programmeertaal c# zorgen we ervoor dat applicaties goed te onderhouden, snel en gemakkelijk schaalbaar zijn.