Web & Mobile Design

WEB & MOBILE

DESIGN

Een website of applicatie is meer dan alleen goed werkende technologie. Minstens even belangrijk is het creatieve design die de website of applicatie aantrekkelijk maakt voor uw klanten. NewHeap ontwerpt slimme en gebruiksvriendelijke websites en applicaties die passen bij uw organisatie en uw doelen!

WEBDESIGN

Uw website schetst een beeld van uw organisatie. De onuitwisbare eerste indruk die de website aan bezoeker geeft is daarom ook erg belangrijk. Door goed webdesign worden bezoekers enthousiast en weten ze waar uw organisatie voor staat. NewHeap ontwerpt regelmatig aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke websites die passen bij uw huisstijl. Wij maken websites die goed gevonden worden in zoekmachines en geschikt zijn voor alle devices.

USER INTERFACE DESIGN

Kunnen uw klanten snel en gemakkelijk overweg met uw website of applicatie? Is het snel duidelijk wat er met symbolen wordt bedoeld? Met een goed user interface design zorgt u ervoor dat uw klanten hun doelen bereikt met uw product. NewHeap ontwerpt user interfaces die gemakkelijk te gebruiken zijn en er ook nog eens goed uit zien!

BRANDING

Wat zijn de kernwaarden van uw merk? Het is belangrijk om goed vast te stellen waar uw merk voor staat. NewHeap helpt u bij het in de markt zetten van uw merk. We denken mee over uw kernwaarden, ontwerpen uw logo en huisstijl, zetten merkrichtlijnen op en kunnen de toon van uw organisatie bepalen. Want waar u voor staat moet u wel uit kunnen dragen.