Hosting Services

HOSTING

SERVICES

De plaats waar uw website of applicatie is ondergebracht is belangrijk voor de snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid van het dataverkeer. Wanneer uw website of applicatie telkens uit de lucht is, heeft dat namelijk gevolgen voor uw business. Gelukkig kunt u gebruikmaken van de cloud services van NewHeap en zorgen wij ervoor dat uw website of mobiele applicatie altijd up-and-running blijft!

HOSTBUSTERS (WEB HOSTING EN E-MAIL)

Zoekt u razendsnelle, betrouwbare en veilige hosting? Ook voor webhosting kunt u bij NewHeap terecht. U maakt gebruik van ruimte op de servers in ons datacenter en wij regelen de rest. Met HostBusters, de hostingservices van NewHeap, zorgt u naast het hosten van uw website of mobiele applicatie ook voor uw e-mail. Zo bent u altijd bereikbaar en mist u geen belangrijke berichten meer.

Meer over HostBusters.

hostbusters

ONDERHOUD EN BEHEER

Uiteraard moet het gebruik van de website of applicatie snel en veilig blijven. NewHeap voert daarom regelmatig de laatste patches en updates uit, zodat de kans op downtime en security breaches flink kleiner wordt.

DOMEINNAMEN

Heeft u al een domeinnaam in gedachten? NewHeap registreert veilig uw domeinnaam voor uw website. En wanneer u nog geen idee heeft voor een domeinnaam denkt NewHeap graag met u mee. Wilt u weten of uw .nl-domeinnaam nog vrij is? Doe dan de domeinnaamcheck op de website van Stichting Internet Domeinregistratie Nederland: www.sidn.nl