Wooncreator

Wooncreator

NewHeap heeft in opdracht van TW3 een uniek bouwinformatiemodel ontwikkeld, genaamd ‘Wooncreator’. Dit systeem bestaat uit meerdere applicaties die nauw met elkaar samenwerken. De Wooncreator is het eerste bouwinformatiemodel op consumentenniveau. Het is een slimme configurator de het kopers en aspirant-kopers mogelijk maakt hun eigen woning samen te stellen. Zo kunnen zij in een oogopslag zien wat de consequenties zullen zijn van een aanpassing. Bouwkundig, maar ook financieel en architectonisch.

De Wooncreator is de eerste online tool die alle partijen rond het kopen van een huis bijeenbrengt. Van de koper tot de keukenshowroom en de projectontwikkelaar van de bouwer. Het is een toon die op maat kan worden geconfigureerd, zodat iedere partner in het koopproces er zelf informatie uit kan halen. Dat maakt de Wooncreator niet alleen multifunctioneel bruikbaar, maar ook uniek!

Bekijk hierĀ een video over de Wooncreator.

blog image