Aliancys Quality Resins

Aliancys Quality Resins

Meet Aliancys Quality Resins heeft NewHeap een meetportaal gemaakt ter ondersteuning de LEAN managementfilosofie. Het portaal is een web gebaseerde applicatie geschreven in het ASP MVC framework in combinatie met de programmeertaal C#.

Het doel van dit systeem is het inzichtelijk maken van de resultaten van de LEAN managementfilosofie en hierdoor beter te kunnen sturen op processen. Door middel van behaalde resultaten en vooraf bepaalde doelen kunnen visualisaties van metingen worden opgemaakt op dynamische dashboarden.

In het portaal worden op verschillende manieren databoekingen gedaan op cellen welke deel uit kunnen maken van een waardestroom. De data wordt opgeslagen waarna er meerdere dashboarden opgemaakt kunnen worden.

Op een dashboard kan door middel van een dynamische grid weergave meerdere blokken worden aangemaakt. De blokken kunnen in een gewenst voormaat worden gemaakt en naar wens geplaatst worden op het dashboard.

Inhoudelijk weergeeft een blok op het dashboard een visualisatie van een meting. Binnen het systeem bestaan verschillende type metingen. Een type meting definieert onder andere hoe de data geboekt moet worden en welke doelen gesteld kunnen worden. Diverse visualisaties zijn beschikbaar voor elk type meting en deze kunnen gebruikt worden binnen een blok op een dashboard.

Binnen een blok op een dashboard kunnen filters worden aangegeven. Zo kunnen bijvoorbeeld resultaten gegroepeerd worden op dag, week, maand en jaar. De visualisatie past zich hier automatisch op aan.

blog image