IKUU

IKUU

IKUU is een marketing intelligence startup uit Arnhem die maatwerk rapportages oplevert en ondersteuning biedt in het analyseren van allerlei verschillende vormen van marketingdata. Voor IKUU implementeerde NewHeap de Portal, de website, de rapportagemogelijkheden en de koppelingen met marketing-auomationsysteem Mautic. Lees hierinder de uitgebreide werkzaamheden aan IKUU.io.

IKUU Website
Dit is de website waarop IKUU geïntroduceerd wordt. De website is gemaakt in het WordPress CMS. Hiervoor hebben we een design verwerkt in een WordPress thema. De website is ontwikkeld met de nadruk op gebruiksvriendelijkheid. Zo is het vanuit WordPress dankzij maatwerk functionaliteiten nog makkelijker geworden om de website te beheren. Er zijn kant-en-klare layouts die geselecteerd kunnen worden en elementen die geselecteerd, gevuld en geplaatst kunnen worden in de layout. Alle elementen zijn gemakkelijk te positioneren in de layout dankzij de uitgebreide “Drag and Drop” functionaliteit. Bekijk de website van IKUU.

IKUU Portal
De diensten die IKUU aanbiedt worden toegankelijk gemaakt via de portal. Zo kan een medewerker gemakkelijk zijn/haar bedrijf toevoegen en daar accounts aan koppelen. Door de rechtenstructuur die in de applicatie zit kan de beheerder van het bedrijf meerdere medewerkers toevoegen en iedere medewerker toegang geven tot bepaalde diensten. Aan deze portal hangen verschillende diensten voor de eindgebruiker, waaronder IKUU Reports.

IKUU Reports
De statistieken van een websites worden verzameld en in een database opgeslagen. Deze gegevens worden opgehaald en vervolgens gevisualiseerd. Dankzij de visualisaties zoals grafieken worden de statistieken eenvoudig leesbaar en interessant. Er kan per campagne een periode opgegeven worden waarvan de gegevens gevisualiseerd moeten worden. Gegevens die getoond worden zijn o.a: bezoekersgegevens, adwords campagnes, mailchimp campagnes, Social media campagnes etc. Deze campagne wordt vervolgens getoond en in PDF formaat opgeslagen zodat het gemakkelijk gedeeld kan worden met anderen.

blog image