Marketing automation tool Mautic

Marketing automation tool Mautic

Tegenwoordig is alles te automatiseren. Zo ook je marketing! Marketing automation tools maken het leven van marketeers een stuk eenvoudiger. Repetitieve handelingen worden dankzij deze tools overbodig. Tools zoals MailChimp, Salesforce, Hubspot en ActiveCampaign nemen je werk uit handen. Denk bijv. aan een contactformulier of een nieuwsbrief aanmelding. Na het ontvangen van zo een formulier moeten er bepaalde stappen genomen worden. Met deze tools kun je flows maken waarbij je bijna niks meer hoeft te doen.

Gratis marketing automation tool

Mautic is de nieuwkomer in de marketing automation wereld. En vecht voor een vaste positie tussen deze reuzen die stammen uit de eerste marketing automation periodes. Het team van Mautic bestaat uit frisse mensen die een nieuwe blik op de marketing automation wereld hebben. Mautic is namelijk open source en gratis. Door Mautic zelf op een eigen server te hosten kun je vrijwel kosteloos Mautic draaien. Wel dien je dan zelf je Mautic omgeving en server up-to-date te houden. Dit kan nogal technisch zijn.

Managed Mautic hosting

Voor degenen die zich hier niet mee bezig willen houden of te technisch, vinden hebben we een oplossing gevonden. Via Mautic.io bieden wij managed Mautic servers aan. Dit betekent dat wij tegen een kleine vergoeding jouw Mautic omgeving hosten, installeren, configureren en up-to-date houden. Daarnaast bieden we je ondersteuning en kun je bij ons terecht voor al je Mautic en marketing automation gerelateerde vragen.

 

Meer informatie over Mautic

 

Mautic reseller

Voor marketeers en marketing bureau’s die veel e-mail marketing voor hun klanten uitvoeren hebben we interessante reseller pakketten. Door je aan te melden als reseller kun je flinke kortingen krijgen op jouw marketing omgeving(en). Je kunt met je eigen account meerdere Mautic omgevingen beheren en gemakkelijk nieuwe omgevingen aanvragen voor nieuwe klanten. Begint je klant te groeien en is het huidige pakket niet voldoende? Upgrade met een paar klikken je omgeving en je kunt doorgaan met groeien. Daarnaast hebben we andere leuke aanbiedingen zoals korting wanneer je een contract aangaat voor één of meerdere jaren. Bekijk de Mautic reseller pagina voor meer aanbiedingen en informatie.

Mautic gratis 14 dagen proberen

Heb je alle informatie over Mautic gelezen en ben je nog niet overtuigd? Speciaal voor de twijfelaars is het mogelijk om Mautic 14 dagen gratis te proberen. Binnen deze 14 dagen kun je Mautic bijna ongelimiteerd uitproberen. Vanwege veiligheidsredenen voor spam is er alleen een limitatie op het versturen van e-mails. Meer informatie over de gratis proefperiode kun je vinden op de Mautic trial pagina

 

 

Over NewHeap

NewHeap is een full-service software development bedrijf, gespecialiseerd in het ontwikkelen van uitgebreide software-oplossingen en applicaties. Door de nieuwste technologieën en aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk design met elkaar te combineren, levert NewHeap de beste softwarekwaliteit voor onze web- en mobile producten.

Nog meer plek voor uitbreiding

Om de groei te kunnen continueren, is NewHeap altijd op zoek naar nieuw talent! Ben je front-end, full-stack of backend developer en lijkt het je leuk om het team van NewHeap te versterken? Neem dan contact op met Lars van den Bosch via lars@newheap.com.

blog image