HostBusters

HOSTING

Zoekt u razendsnelle, betrouwbare en veilige hosting? Ook voor webhosting kunt u bij NewHeap terecht. U maakt gebruik van ruimte op de servers in ons datacenter en wij regelen de rest. Met HostBusters, de hostingservices van NewHeap, zorgt u naast het hosten van uw website of mobiele applicatie ook voor uw e-mail. Zo bent u altijd bereikbaar en mist u geen belangrijke berichten meer.

WEBHOSTING

Een mooie website is alleen maar goed als u ervan op aan kunt dat de website er altijd is. Zonder een veilige en betrouwbare hosting loopt u de kans op downtime. Daarom wordt uw website of webapplicatie gehost op ons geavanceerde hostingplatform. Een platform waaraan wij veel aandacht besteden, zodat wij u verzekeren van een optimale bereikbaarheid en snelheid van uw website.

E-MAIL

Uw e-mail is natuurlijk erg belangrijk. Daarom zorgt HostBusters er niet alleen voor dat u een geschikt e-mailadres krijgt, maar ook dat u altijd en overal uw e-mail kunt checken. Een gemiste e-mail behoort daarmee tot de verleden tijd. Wilt u meer weten over HostBusters, neem gerust contact met ons op.

hostbusters

ONS TEAM

Ons team bestaat uit jonge, gedreven ondernemers, ontwikkelaars en ontwerpers die houden van een uitdaging en voor elk project tot het uiterste gaan.

Ingvar Schoenmaker
Stagiair
ingvar@newheap.com

Pim van Enk
Full-stack developer
pim@newheap.com

Ferhat Illeri
Full-stack developer
ferhat@newheap.com

Ad van Vliet
Front-end developer
ad@newheap.com

Kris Broekstra
Stagiair
kris@newheap.com

Marcel van Nuil
Directeur NewHeap
marcel@newheap.com

Lars van Den Bosch
Directeur NewHeap
lars@newheap.com

Thomas Engberink
Lead developer
thomas@newheap.com

Onze Klanten